Shimano Vanford 4000XG

På lager

Dette hjul er efterfølgeren til Stradic.


kzmp51pk5ko4jy7i163Vanford fra Shimano er det nye, ultralette premium stationære hjul, der er efterfølgeren til Stradic. Vanford er fyldt med nye funktioner som MGL-rotoren, Magnumlite-hjulene er super lette og lynhurtige.


kzmp6n1c8g4y1hzlmi


Shimano har således formået at skabe et af de letteste hjul, der nogensinde er blevet produceret, og takket være CI4 + kompositten er rullen blevet endnu lettere. Et andet højdepunkt er Hagane-teknologien, som sikrer et meget robust og samtidig supergladt gear.


Vanford er meget holdbar, linjevalsen er udstyret med IPX8, X Protect sikrer, at der ikke trænger vand og snavs ind, hvilket forlænger hjulets levetid enormt, så hjulet ikke længere er så vedligeholdelsesintensivt. For rekordjægere med lange kast er den nye Vanford udstyret med en lang slagspole. 17 mm spolen har vist sig at øge støbeafstanden med op til 17% og opnå i kombination med sin lave vægt en mærkbar forøgelse af kasteevnen, især lette agn drager enorm fordel af dette.

DKK 2.199
DKK 1.895
Produktbeskrivelse

Detaljer

kzmozwls5e8gzgfe3k5

  • Udstyret med Ci4 + krop og rotor for en bemærkelsesværdig letvægtsydelse

  • MGL rotor og Micromodule II gearkasse sikrer ekstremt følsom og jævn rotation, velegnet til præcis agnføring

  • MicroModule II-udstyr og SilentDrive-teknologi til ekstrem jævn og stille kørsel, selv under belastning

  • HAGANE Gear og X-SHIP-teknologi giver effektiv og effektiv ydeevne

  • X-Protect til effektiv beskyttelse mod vandindtrængning på linierullen (alle modeller) og på kroppen (undtagen størrelse 5000), sikrer fremragende ydeevne, samtidig med at den glatte krumtapbevægelse opretholdes

  • Long Stroke Spool forbedrer kasteafstanden

  • Kuglelejer: 7 + 1 - Linjelægning: Aero Wrap - Krumtap: Indskruet enkelt krumtap i aluminium - Vandtæt bremsesystem: Ja