Schultz & Larsen Ultra Venom Lyddæmper

På lager

Den ultimative lyddæmper til dig, som ønsker det bedste af det bedste. Venom er konstrueret ud fra den nyeste teknologi indenfor lyddæmpere og bryder med de traditionelle lyddæmpertyper. 


Mere info nedenfor.

DKK 2.995
DKK 2.395
Produktbeskrivelse

Detaljer

cm   diameter   gram   db

Yderligere informationer

Ultra Venom har ligesom Venom en ekstrem stærk og ridsefast flade, som er oparbejdet igennem en speciel hårdeloxering. Den er produceret i ren højstyrke aluminium af hensyntagen til vægten. Dog er der samtidig brugt et så stærkt aluminiums materiale, at der ikke bliver gået på kompromis med funktionalitet og holdbarhed. Med sine 355 g er Ultra Venom en af de letteste lyddæmpere på markedet. Lyddæmperens lave vægt og minimalistiske og stilrene ydre, gør at din riffel bevarer sit æstetiske udtryk. Ultra Venom er den nyeste lyddæmper fra Schultz & Larsen og et alternativ til den populære ”Dome”-serie.

Ultra Venom fås som teleskopmonteret og med Duo-Brake, som virkelig kommer til sin ret. Med Ultra Venom får du maksimal lyddæmpning, minimal rekyle samt super præcision. Her er der ikke gået på kompromis nogen steder i forhold til ydeevne, funktionalitet og udseende.

Opbygningen af dæmperen er helt unik i sit indre og den er designet med det for øje, at afvikle gas og varme så hurtigt som muligt, uden at gå på kompromis med vægt og funktionalitet. Ultra Venom lyddæmperen er konstrueret med tilsvarende bagkammer som den populære Dome-serie. Front-delen består af en mono-core, et yderrør og et låg. Mono-core delen er opbygget af en konisk inderkerne med rektangulære gas-aftapningskanaler og 5 skiver, som indkapsler gassen. Dette er nøje designet for at efterkomme ønsket om at slippe krudtgassen langsommere ud og derved mindske mundingsbraget. Yderrøret omslutter mono-core delen. Det er forsynet med gevind i begge ender og har i frontenden, desuden en konisk flade, som tætner mod låget ved sammenspænding.

Ultra Venom udmærker sig, ligesom Dome-serien med sit store volumen i bagkammeret. Dette nedsætter trykket således at krudtgassen langsommere kan slippe ud af lyddæmperen, og dermed give en markant bedre lyddæmpning. Ultra Venom har Duo-Brake, som mindsker slitagen i lyddæmperen og giver gevindet dobbelt støtte for at undgå at dæmperen bliver slået skæv imellem gevind-flange og pibe-flange. Derudover bevirker Duo-Brake, at lyddæmperen ved hjælp af krudtgassen bliver yderligere fastspændt ved skuddets afgivelse. Overfladen på lyddæmperen er sort hårdeloxeret for at beskytte lyddæmperens overflade mod korrosion.

 

 

Montering og vedligehold

Ultra Venom fås med en række forskellige gevindstørrelser, alt afhængig af riffelpibens gevind. Den passer til alle riffelpiber som har en diameter op til Ø18,0 mm

Lyddæmperen monteres nemt uden brug af værktøj. Den skrues på piben, indtil den møder dennes flange. Først derefter rettes lyddæmperen op og den vil sidde lige og centreret. Ovenstående er under den forudsætning, at riffelpibens gevind er korrekt drejet af en bøssemager.

Lyddæmperens kræver et minimum af vedligeholdelse. Efter brug afmonteres lyddæmperen for at udtørre den for evt. kondens- og regnvand. Efter ca. 300 skud anvendes en messing- eller kobberbørste i overstørrelse for at frigøre evt. krudtrester omkring inderhullet, hvorefter der støvsuges fra begge ender.

Ultra Venom lyddæmperen er kontrolleret og prøvemonteret af specialuddannet fagpersonale, for kontrol af rethed.

 

 

WARNING! Vær opmærksom på at lyddæmperen kan nå ekstremt høje varmegrader, hvorfor du ikke må berøre den efter længere skudserier.