Schultz & Larsen Superdome MC

På lager

Det absolut nyeste på markedet indenfor lyddæmpere! Superdome er i sin opbygning tilsvarende Thunderdome dog 10 mm mindre i diameter.


Mere info nedenfor.

DKK 2.199
DKK 1.800
Produktbeskrivelse

Detaljer

Schultz & Larsen har igennem en årrække været leverandør af lyddæmpere verden over, da de har formået at fremstille lyddæmpere af en meget høj kvalitet og med et minimum af vedligeholdelse. S&L-dæmpere er kendt for øget præcision og meget stor rekyldæmpning, hvilket har gjort dem så populære.

 

Schultz & Larsens Hardcore er fremstillet med en bagerste del, som er udfræst i et enkelt stykke metal uden samlinger, hvilket gør den stærk og mere stabil. Twister Hardcore er fremstillet med indvendige spiral-udfræsninger ”Twistere”, hvilket bevirker at lyddæmperen via krudtgassen bliver tvunget i gevindets retning ved skudets afgivelse. Det resulterer i en selvspændende effekt på dæmperen, så denne nemmere holdes tilspændt på riffelpiben. En væsentlig faktor i S&L lyddæmpere er den store køling, som giver den bedste ydelse i forhold til størrelsen på lyddæmperen. En yderligere fordel ved Schultz & Larsen Hardcore-serien er, at de er fremstillet af rustfri cones, hvilket garanterer en lang levetid.

 

Med Superdome 44 MC får du en medium lyddæmpning af skuddet (32 db). Rent fysisk er Superdome 44 MC ret lille med en vægt på ca. 380 gram og en længde på 22 cm (længde afhænger af montering!). Den egner sig godt til både baneskydning og jagt. Superdome 44 MC adskiller sig fra TMD-serien ved at have færre lameller men et meget stort kammer, som går bagud over piben. Det giver stor effekt og en meget lille forøgelse af den totale længde af riflen.

 

Superdome 44 MC fås til en række forskellige gevindstørrelser alt afhængig af din riffelpibe. Lyddæmperen kan monteres på forskellig vis. Den kan monteres således, at den går ud over piben, så du får den til at fylde mindst muligt. Alternativt kan den monteres i direkte direkte forlængelse af piben, så du får mest muligt udnyttelse af lyddæmpningen.