Big Al's Silhuet Grågæs - 12 stk

På lager

Silhuet-gæssene virker meget naturtro. De er lavet i


et materiale der kan holde til vejr og vind. De er nemme


at ha' med sig, og det tager ikke lang tid at opstille dem.


 


 

DKK 1.199
Produktbeskrivelse

Detaljer

Fordelen ved silhuet lokkefugle er den samme som med Sillosocks – Du kan genskabe en stor flok gæs som raster og æder uden at slæbe dig en pukkel til med tunge tasker lastet med full body gæs.

Sillosocks giver bevægelse i flokken af lokkere, men vinden vil få lokkegæssene til at pege i samme retning, hvilket ikke er naturligt. Silhuet lokkerne placeres i et varieret setup sammen med f.eks. full body gæs, skaller og Sillosocks.

Vi anbefaler, at du laver en opstilling med silhuetterne tæt på dit liggeskjul. Det er en effektiv måde at sløre skjulet, da gæssene vil være fokuserede på de mange artsfæller, der går der for at æde.

Sørg for at variere vinklen på silhuetterne, så gæssene ser dem fra alle retninger.

I pakken leveres:

  • 8 stk Feeder grågæs (lav hovedposition)
  • 4 Sentry grågæs (opret hovedposition)
  • 12 montage pinde.

Silhuetterne er fremstillet i et meget hårdført materiale, der kan holde til gåsejagt i alt slags vejr, men vi anbefaler, at du opbevarer og transporterer dem i en taske, så de ikke kommer i klemme mellem tunge ting og bliver bøjet.

Om producenten:

Big Al voksede op i Ohio i en familie af dedikerede waterfowlers. Siden starten af 1970´erne har han jaget og det studeret smukke fuglevildt, og efterhånden blev udviklingen af naturtro lokkefugle hans store passion. Siden er han med firmanavnet Big Al’s Decoys blevet et stort navn inden for lokkefugle i USA, hvor hans silhuet lokkere er kendte for deres meget høje kvalitet i materialer, detaljer, farver og tryk.

Big Al er stadig hovedfiguren i design- og trykprocessen.