Vortex Viper HD ll 8x42

På lager

De nye Viper HD II modeller bygger videre på den enorme succes som Viper HD modeller har opbygget igennem de sidste par år. Af nyheder kan blandet andet nævnes forbedret optik, større synsfelt, øget ergonomi og et mere kompakt design. Sidst men ikke mindst leveres alle Viper HD II modellerne med en GlassPak taske og harness strap.


Mere info nedenfor

DKK 4.849
DKK 4.325
Produktbeskrivelse

Detaljer

HD (high density) optikken i disse kikkerter leverer fantastisk opløsning og farverenhed i hele synsfeltet. Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning.

 

XR multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger. ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser. Bak4 prismerne er påført en fasekorrigende belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten markant. Der er desuden anvendt en dielektrisk højreflekterende belægning som øger lys refleksiviteten til tæt på 99%.

 

Det ergonomiske design med gummiarmering er selvfølgelig vandtæt/dugfri med Argon gas og O-rings forseglinger. Argon gas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

 

Nye og forbedret twist-up øjestykker med ekstra lang øjeafstand gør det nemt for folk med briller at udnytte det fulde synsfelt.

 

Den medfølgende GlassPak taske med harness strap er det perfekte måde og opbevare og transportere din kikkert. Tasken er kompakt, og man har hurtig adgang til sit udstyr. Den elastiske kikkertrem holder tasken tæt ind til kroppen, hvor den altid er klar til brug!

 

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Viper HD II serien.

 

Produkt data:

- Forstørrelse: 8x

- Frontlinse diameter: 42mm

- Synsfelt på 1000 meter: 137 meter (7.8 grader)

- Nærfokus: 2 meter

- Øjeafstand: 18mm

- Pupilafstand: 56-76mm

- Udgangspupil: 5,25mm

- Dimensioner: 142x125mm

- Vægt: 695 gram

 

Leveres inklusive GlassPak taske, beskyttelsesdæksler, ergonomisk bærerem og klud af mikrofiber.