Treksta Grizzly Heat Boa 8'-45

Ikke på lager

SLUT MED KOLDE FØDDER!


kivo5o1j0e6lym1gys4pTrekstas nye vinterskal system er et banebrydende nyt system, som er designet til at holde dine fødder varme uanset forholdene. Støvlerne er nemlig forsynet med et genopladeligt batteri, som fører varme ud til dine fødder med et enkelt tryk på en knap. Støvlerne kan stilles på to varme niveauer. Maksimalt op til 57 grader. 
støvlerne kan holde denne temeratur op til 3,5 time på en enkelt opladning og 5,5 time på den anden indstilling på 48 grader. 
Batteriet som opvarmer støvler ligger i en lille lomme på ydersiden af støvlen. 

Det er vigtigt at batteriet bliver fuldt opladt hver gang.
Varmen fra støvlen gør, at det yderste lag i støvlen, som er af læder tørre hurtigere ud, derfor skal støvlen behandles ofte med læderfedt eller læder spray

DKK 2.995
Produktbeskrivelse

Detaljer

kivo578ix70yv7cr0af

Det patenterede BOA wire-system for hurtigt lukning af støvlerne, således at man kan “binde” dem på få sekunder og løsne dem lige så hurtigt. NestFit pasform sikrer at støvlen sidder perfekt om foden. Den er udviklet specielt til skandinaviske fødder og er således bredere og med mere svangstøtte.

GORE-TEX® membranen er hjertet af alle GORE-TEX®-produkter. Den indeholder over 9 miliarder mikroskopiske porer per kvadrat tomme. Disse porer er 20.000 gange mindre end en vanddråbe, men 700 gange større end et vanddampmolekyle, hvilket gør GORE-TEX® membranen helt vandtæt udefra, samtidig med at sved kan slippe væk fra indersiden. Et oleofobt eller oliehættende stof er integreret i membranen, hvilket forhindrer penetration af kropsolier og insektmiddel, som ellers kunne påvirke membranen.

GORE-TEX®-stoffer er skabt ved at laminere GORE-TEX® membran til højtydende tekstiler og derefter forsegle dem med en innovativ løsning til garanteret vandtæt beskyttelse.