Nordic Heat Undertøj/Baselayer Trøje/Top

På lager

Undertrøje i åndbart, svedtransporterende materiale med 8% elastane for maksimal komfort og bevægelsesfrihed.


Hold dig varm inderst inde, med tre varmezoner og tre varmeniveauer.


Inklusiv genopladeligt 7,4V batteri og oplader. 


Undertøjet er syet efter skandinaviske herre-størrelser – mænd skal vælge den størrelse, de normalt bruger.


Damer skal blot vælge én størrelse mindre, end de plejer.

DKK 1.295
* Obligatoriske felter
Produktbeskrivelse

Detaljer

  • Produktbeskrivelse

Detaljer

Lunt, tørt og behageligt
Inderbeklædningen er af åndbart og svedtransporterende stof, der er behageligt mod huden og holder dig tør hele dagen. Erstat de tykke lag af traditionel beklædning med denne nye opfindelse – og nyd din fulde bevægelsesfrihed.

Vaskbart
Tøjet kan vaskes ved 30 grader skåne/skjorte-vask,
husk blot at fjerne batteriet.

  • Varm i hele kroppen – uanset vejret
    Nordic Heats Undertøj med varme giver dig timevis af effektiv beskyttelse mod selv stærk kulde.
    De 3 varmezoner i både over- og underdel er placeret, så varmen transporteres rundt i hele kroppen.
  • Lunt, tørt og behageligt
    Inderbeklædningen er af åndbart og svedtransporterende stof, der er behageligt mod huden og holder dig tør hele dagen. Erstat de tykke lag af traditionel beklædning med denne nye opfindelse – og nyd din fulde bevægelsesfrihed.

Når temperaturen daler, holder den opvarmede inderbeklædning dig varm. Tryk på kontrolknappen, så tænder du for varmen og kan med yderligere tryk vælge den temperatur, du føler mest behagelig: Lav – mellem – høj. Du kan nyde varmen i over 5 timer på én opladning af det lette, men stærke Lithium 7,4 volt batteri, når du vælger det lave temperaturniveau.

Nordic Heats varmesystem XCT (Xtreme Comfort Technology) bruger ultra-tynde kulfibertråde i varmezonerne. De mærkes først når du tænder på knappen og føler den beroligende varme brede sig i kroppen.

Overdelen har 3 varmezoner, der sikrer, at hele kropskernen holdes varm. Der er én varmezone på tværs af maven og to zoner på ryggen - de er placeret på den øverste del af ryggen samt hen over lænden, og fremmer derved blodcirkulationen til hele kroppen.

Underdelen har én varmezone i lyskeområdet, som gennemstrømmes af ca. 3.000 liter kropsvæske i døgnet. Det giver en effektiv transport af varme ned i benene. Samtidig sikrer en varmezone omkring hvert knæ, at dine led ikke bliver kolde og stive.

Inderbeklædningen er lavet i et super åndbart stof og har et svedtransporterende termolag, så du oplever en følelse af velvære og varme.