Happyhot Varmesåler

På lager

Du kender nok oplevelsen/ følelsen af frosne tæer når du er ude at cykle i efterår/vintermånederne, på rideturen, golfbanen, legepladsen med børnene, shelterstur, fisketuren, når du sidder stille på jagt osv. Man kan være perfekt klædt på til vejret, men fryser man først om fødderne, begynder kulden at kravle sig op igennem resten af kroppen. 

DKK 995
* Obligatoriske felter
Produktbeskrivelse

Detaljer

Skal dine fødder også have det godt? Med Happyhot varmesåler kan du nu sikre dig de bedste og varmeste elsåler til alle de kolde måneder. Du er sikret op til 8 timers varme til tæerne, så ingen grund til bekymring om at komme til at fryse om fødderne, når du er et rigtig outdoormenneske.

Ikke nok med du holder fødderne dejlige varme, får du også en fantastisk ergonomisk god sål. Den er skabt til at tilpasse sig perfekt til din fod når den kommer i brug. Sålen er designet så den passer i stortset alt fodtøj, så om du vandrer, er ude ved hesten, leger med børnene i naturen, cykler, er jæger osv. flytter du bare sålen fra det ene fodtøj til det andet.

Varmeelementerne ligger indbygget inde i sålens yderste del altså ved tæerne. Du har ingen løse ledninger eller batterier ved varmesålerne fra Happyhot. Du betjener også nemt varmesålerne med den lille fjernbetjening som medfølger.

3 forskellige varmestadier!

Hold kulden væk fra fødderne og forbliv varm!

Hvordan virker elvarme sålerne

 

DIcztDND-4HhK2ITk8vSFKJV3G293l_Tqyo2dPYoNud2EEKwz1jmFxv_8dyXS8DG-LPuJQP4jnIPSbDCxvOeAtpWbHxxrNnm4MSVz66co2GoCsaxOslkrBTNIcVUdPP68-DWRH4=s0

 

  • Du skal starte med at oplade sålerne, og efter ca. 4 timer vil LED- lyset inde i sålerne skifte til et konstant grønt lyst, hvilket betyder de er fuldt opladet.
  • Tænd, sluk og regulere varmen i sålerne ved at trykke på on/off knappen. Du kan enten gøre det direkte på sålerne eller på fjernbetjeningen. Slukker du varmesålerne på fjernbetjeningen står de "standby"(lyset blinkerpå sålerne), for at slukke dem helt efter brug, skal du trykke på on/off knappen på sålerne i ca. 3 sek.
  • Alt efter hvilket varmeniveau du vælger vil knappen lyse Rød (høj varme), Blå (mellem varme) eller Grøn (lav varme). Batterierne holder længst tid hvis man benytter sig mest af Grøn altså lav varme. 
  • Ønsker du at teste batteri niveauet på varmesålerne, gøres dette ved at slukke for dem med fjernbetjeningen,  og LED lyset vil blinke Rød ( 0-33%), Blå (34-66%) eller Grøn (67- 100%).
  • Inden du tager varmesålerne i brug skal du huske at tage de eksisterende såler ud af fodtøjet.
  • Indsæt dine varmesåle i rene og tørt fodtøj. 

 

Varmesålerne kan anvendes i stortset alle sko og støvler

Elvarmesålerne fra Happyhot er utrolige nemme at få til at passe din fod og fodtøj. De findes i 2 str. hvor man så selv tilpasser/klipper sålerne til. Den ene dækker over str. 35- 40 og den anden st. 41-45. Det er utrolig nemt at klippe da der er optegnet str. streger på sålen at klippe efter. Det kan dog være en god idé at tage et par af sine gamle såler at klippe efter. Sålerne tilpasser sig perfekt efter din fod når de bliver taget i brug.

 

Gode råd og vejledning

Læs brugermanualen inden du tager sålerne i brug. 

Se brugermanual her

Kolde fødder har dårligere blodcirkulation! Det er derfor en god idé ikke at lade dine fødder blive for kolde inden du aktiverer dine varmesåle. Fryser man først om tæerne, kan det godt tage lang tid inden man får gang i blodcirkulationen igen, og fødderne bliver varme. Den energi der er nødvendig for at opvarme kolde fødder, vil være betydelig større og det vil være sværere at opnå en behagelig temperatur.

Vores gode råd er derfor: Tænd for dine såler inden fødderne bliver kolde!

Det er en rigtig god idé at prøve og undgå svedige og våde fødder, da fugten kan medvirke til kolde fødder. Hvis dine såler skulle ske at blive våde ved et uheld skal du tage dem op af dit fodtøj, slukke for batteriet og lad dem tørre godt. Når de er godt tørre kan du prøve at tænde dem igen. Når du skal rengørre Happyhot varmesålerne foregår det bedst med en fugtig klud, og lad dem tørre godt inden du tager dem ibrug igen. 

 

Hvad medfølger

1 par varmesåler, 1x 230V USB-oplader, 1x fjernbetjening, 1x opbevaringspose, 1x brugermanual.

 

Specifikationer

Integreret Lithium-ion batteri (Li-ion) 3,7V- 1800 mAh/ 6,66 Wh

Opladningstid: Ca 4 timer

Levetid: +500 opladninger

Egenskaber: Overopladnings- og underopladningsbeskyttelse

3 Varmeniveauer

3,5- 8 timers varme alt efter hvilket varmeniveau man vælger

USB opladning

Vægt: 1x sål 130g.

Tykkelse på sålen er 5-14 mm.

Antibakteriel og åndbar sål

Vandafvisende