Happyhot Sokker med EL-varme Model 2022

På lager

Med Happyhot sokkerne med elvarme kan du nu sikre dig et efterår og vinter helt uden iskolde fødder.


De fine varmetråde som er indvævet i sokkerne løber over tæerne inde i den yderste del af sokkerne. Happyhot sokkerne med elvarme er perfekte til dig der nyder at være aktiv og dyrke dine interesser i naturen hele året rundt.


Happyhot varmesokker er dog også et rigtig godt valg for dig som er meget stillesiddende, hvor det kan være svært at holde fødderne varme.


Der er ikke noget værre end når man begynder at mærke kulden komme krybene ved fødderne. Stille og roligt breder kulden sig til resten af kroppen. 


Det skal være slut nu! Du er sikret dejlige varme tæer i op til 8 timer, så du kan flytte al din fokus på at nyde naturen istedet for at have fokus på at du fryser. 


Læs mere nedenfor.

DKK 995
* Obligatoriske felter
Produktbeskrivelse

Detaljer

Hvorfor vælge Happyhot sokker med elvarme

Er du også bare træt af at fryse fødderne hele efteråret og vinteren? Har du ikke den bedste blodcirkulation og får du ofte kolde tæer.. Der kan være mange grunde til du kunne ønske dig de bedste varmesokker på markedet. En stor fordel ved Happyhots varmesokker er at du kan bruge dem både ude og inde. Alle kan finde ud af at betjene dem det bliver ikke nemmere!

Er du jæger, går du tur med hunden, ridder du, spiller golf eller bare generel er outdoor menneske, så kender du nok til det med at komme til at fryse tæerne godt og grundigt. Man kan næsten ikke koncentrere sig om andet! Med Happyhots varmesokker vil du elske når du mærker varmen ved tæerne. Batterierne kan genoplades 500 gange så du er sikret mange gode timer med varme fødder. 

 

Instruktion til Happyhot batteriopvarmet sokker

 

8gSMRd2dIReurMsCW-TkZlPT2P0xLAvNCc5fADZGzqE0AG4wr-bLR0FUw0w9sGs9ciDeH8RwXqhxd4_w8hFmaGYNSc5WwzXqHYxlBfyJmP94ncqYcHknHOJOUVf7YoZOcuRLTrw=s0

 

 

  • Inden du kan tage dine nye sokker med elvarme i brug, skal du oplade USB powerbanken til sokkerne indtil de 4 blå LED-lys holder op med at blinke.
  • Et fladt batteri tager normalt 4,5 timer at genoplade. Derefter kan du tilslutte din fuldt opladede powerbank til sokkerne. For at aktivere/deaktiverer USB powerbanken til sokkerne skal man trykke på ON/OFF knappen i 3 sek.
  • Ønsker du at skifte mellem de 3 forskellige varmeniveauer kan du enten benytte dig af fjernbetjeningen eller trykke på ON/OFF knappen.
  • De 3 røde LED-lys (L M H) vil vise det varmeniveau der er indstillet. 3 lys er høj varmeniveau, 2 lys er mellem og 1 lys er det laveste varmeniveau. Du kan tjekke batteriets niveauet på USB powerbanken under brug ved at trykke hurtigt 1 gang på ON/OFF knappen.
  • 1. lys er 0-25%. 2. lys er 26-50%, 3. lys er 51-75% og 4. lys er 76-100%.

 

Vaskeanvisning

Varmesokkerne kan maskinvaskes i en vaskepose på 30 grader skånevask. Du skal blot Altid huske at frakoble batteriet inden du vasker sokkerne. Lad dem efter vask lufttørre og brug aldrig tørretumbler til dem.

Happyhots produkter er designet og produceret i en rigtig god kvalitet, men vær alligevel forsigtig når du anvender dem for de holder længst muligt. Lad være med at hive i ledningerne og vær forsigtig når du tager tingene på. Batterierne der anvendes er Lithium batterier og de er følsomme overfor dyb afladning. Det er derfor en rigtig god idé at genoplade dem minimum hver 6. måned.

 

Hvad følger der med

1 par varmesokker, 2x batterier/powerbanks, 1x fjernbetjening, 1x 230V USB-opladere, 1x brugermanual.

 

Specifikationer

USB-Powerbanks 5,0V - 2400mAh
Opladningstid: Ca. 4,5 timer.
Levetid: + 500 opladninger.
Egenskaber: Overopladnings og
underopladningsbeskyttelse.
3 varme niveauer
3 – 8 timers varme
USB opladning
Materiale sokker: 80% bomuld,18%
polyester, 2% spandex.