Happyhot Merino Varmesokker - Premium 2.0

På lager

Hold varmen og forkæl dine fødder i det kolde efterår og vintermånederne med disse lækre merino varmestrømper, der har 2 varmezoner.


Super enkel betjening med den medfølgende trådløse fjernbetjening, hvorfra varmestyrken i de batteriopvarmede sokker kan reguleres med 3 varmeniveauer samt sættes i standby position.


Læs merer nedenfor.

DKK 1.195
* Obligatoriske felter
Produktbeskrivelse

Detaljer

 

 

Happyhot merino premium 2.0 varmesokker har meget fine kulfibervarmetråde, der løber både under og over tæerne. De to varmezoner er strategisk placeret ved tæerne for optimal varmecirkulation. 

Materialesammensætningen, der består af 20% merinould, bidrager med merinouldens svedtransporterende og isolerende egenskaber til at holde fødderne tørre og varme, hvad enten du er fysisk aktiv eller sidder stille.

Strømperne har en elastisk zone omkring foden, der gør at de bliver siddende perfekt på foden, så du kan glemme alt om irriterende sokker, der glider ned.

Elvarmen, fleksibiliteten, pasformen, merinoulden og den tynde powerbank gør dem til de ultimative varmesokker til stort set alle fritids og outdoor aktiviteter.

Sokkerne leveres komplet med 10.000 mAh powerbank og oplader.

Slut med at fryse om fødderne i de kolde måneder

Der er kræset for detaljerne, og de batteriopvarmede varmesokker er udført i et fantastisk lækkert blandingsforhold med hele 20% merinould. Merinoulden bidrager til at Happyhot varmestømperne holder fødderne både varme og tørre, selv når varmen ikke er tændt. Dette skyldes, at de er svedtransporterende og særdeles gode til at generere varme, når det er koldt. Dette gør dem utrolig velegnede til vinterklima, og de er derfor også de perfekte skisokker. Merinould klør ikke som andre uldprodukter kan gøre, da fibrene har en langt finere struktur. Derudover har merinoulden også gode antibakterielle egenskaber. 

Har du stillesiddende abejde eller dårligt blodomløb?

Når man er stillesiddende i længere tid ad gangen, kan det være et problem, at man bliver kold om fødderne. Dårligt blodomløb/blodcirkulation og dermed ofte kolde fødder, kan være et stort problem. Fryser man først om fødderne er det næsten umuligt, at holde resten af kroppen varm. Der kan være mange gode råd og løsninger på, hvordan man kan holde fødderne varme, men for nogle mennesker er kolde fødder en udfordring, der kan være svær at gøre noget ved. Happyhot varmestrømperne kan ikke kurere et dårligt blodomløb, men de kan hjælpe med at holde fødderne behageligt varme og kan derfor være en rigtig god løsning.

Hvad skal man bruge batteriopvarmede merinould varmesokker til? 

Dyrker man outdoor aktiviteter/friluftsliv, er man helt sikkert bekendt med produkter, hvor merinould indgår. Der kan dog være tidspunkter, hvor det ikke er nok med uldens gode egenskaber.

Der skal meget til, når man er stillesiddende på jagten, vandrer i naturen i f.eks. våd og kold skovbund, er ude og lufte hunden i frostvejr, fisker i al slags vejr eller når man er i stalden hos hesten på frostklare dage. Det er næsten lige meget hvor ekstraordinært godt fodtøj man har på, for på meget kolde dage begynder kulden alligevel at krybe ind til tæerne og videre op til resten af kroppen. 

Det er her, varmesokkerne kommer til sin ret! Glæden og velværet ved varme fødder, gør at man kan holde fokus og tankerne på den aktivitet man laver, og ikke på at man fryser.

Materialesammensætning og fordele

Denne varmestrømpe er fremstillet i en fantastisk blanding af 20% Merinould, 25% Polyester, 39% Acryl, 8% Polyadmid, 7% Elastan og 1% Spandex. 

Materialesammensætningen gør sokkerne ektraordinært behagelige, stærke og praktiske. De special designede elastiske zoner i varmestrømperne bevirker, at de sidder perfekt på foden, og bliver hvor de skal under brug.

Forebyg og hold fødderne varme

Hos Happyhot anbefaler vi, at man tænder for sine varmeprodukter, inden kroppen bliver kold. Der bruges meget mere energi på at varme fødderne op, når de først er blevet kolde. Det er langt mere behageligt, at anvende et lavere varmeniveau, hvilket også får batteriet til at holde holde længst muligt (op til 8 timer per opladning). 

Brugervejledning

Inden merino premium 2.0 varmesokkerne tages i brug, er det vigtigt, at man læser brugermanualen der medfølger, for at forstå hvordan de bedst anvendes og plejes. 

Happyhots merino varmesokker Premium 2.0 er lavet i en rigtig god kvalitet, men for at de holder længst muligt, bør man være forsigtig, når man anvender dem. Man bør undgå at hive i ledningerne, for at skåne varmetrådene og sokkerne mest muligt. På denne måde er der længst mulig holdbarhed.

Med Happyhots varmestrømper får man helt op til 8 timers varme til fødderne, alt efter det valgte varmeniveau.

 • Læs medfølgende brugermanual, som kan læses på Dansk, Svensk, Engelsk, Tysk, Fransk. Spansk og Italiensk.
 • Oplad de medfølgende powerbanks til sokkerne indtil de 4 blå LED-lys holder op med at blinke.
 • Et nyt batteri eller fladt batteri tager ca. 4,5 timer at oplade.
 • Tilslut de fuldt opladede powerbanks til ledningen i den lille lomme på varmesokkerne. 
 • For at aktivere/deaktivere tryk på "ON/OFF" knappen i 3 sekunder på powerbanken. 
 • Benyt fjernbetjeningen til at skifte mellem det ønskede varmeniveau. Lav ( L), mellem (M) og høj varme (H). 
 • De røde LED- lys indikerer hvilket varmeniveau der er valgt. 

Find brugermanualen: Her

Vaskeanvisning

Inden vask skal powerbanken (batteriet) altid frakobles varmesokkerne. Stikkene lægges ned i den lille lomme på siden af varmestrømperne, for at de er bedst muligt beskyttet under vask. Varmesokkerne kan maskinvaskes i en vaskepose på 30 grader ved skånevask eller et uldprogram. Anvend aldrig tørretumbler til strømperne.

3 varmeniveauer

Der er 3 små LED-lys ( L M H) der lyser alt efter det valgte varmeniveau

•      Lav varme = en prik

••    Mellem varme = 2 prikker

•••   Høj varme = 3 prikker

Hvad medfølger 

Varmesokkerne leveres i en komplet pakke med:

1 par varmesokker, 2 powerbanks, 1x fjernbetjening, 1x 230V USB C- oplader og 1x brugermanual.

Specifikationer

 • 2 stk. Powerbanks 5.0V - 2400mAh
 • Opladningstid: Ca. 4,5 timer 
 • Levetid: +500 opladninger
 • Egenskaber: Overopladnings og underopladningsbeskyttelse
 • 3 varmeniveauer
 • 3-8 timers varme, afhængig af valgt varmeniveau
 • USB-C /230V oplader
 • Materialer : 20% Merinould, 25% Polyester, 39% Acryl, 8% Polyadmid, 7% Elastan, 1% Spandex.