Håndvarmer med indbygget powerbank 5000 mAh, inkl. 3-i-1 kabel

På lagerHåndvarmer med indbygget powerbank 5000mAh - NY MODEL
 
Få varmen tilbage i de kolde fingre med en håndvarmer, der samtidig kan fungere som powerbank til dit elektroniske udstyr. Leveres klar til brug med en 2A oplader og nyt 3-i-1 multi USB ladekabel (passer til alle telefoner og tablets)
DKK 495
Produktbeskrivelse

Detaljer

Håndvarmer med indbygget powerbank 5.000 mAh, inkl. 3-i-1 kabel

Holder du af at færdes i naturen, selvom det er bidende koldt, så har du formentlig ofte ønsket dig mere varme til hænderne, end du kan få ved blot at stikke dem i lommerne. Nordic Heat har lanceret en håndvarmer, som netop realiserer dette ønske.  Håndvarmeren giver foruden timevis af behagelig varme også mulighed for at lade dit elektroniske udstyr op – eksempelvis smartphone, tablet, kamera. Håndvarmeren fungerer også som powerbank til opvarmning af Nordic Heat varmesåler.

Håndvarmer med indbygget powerbank bliver en uundværlig del af dit outdoor-udstyr. Er du ofte ude i mange timer ad gangen og på alle årstider, kender du nok følelsen af kolde, stive fingre, som ender med at sende dig hjemad før planlagt. Uanset om du går du jagt, er på fisketur, står på sidelinjen til en fodboldkamp eller noget helt fjerde, så kan den lille håndvarmer i lommen gøre aktiviteten noget mere komfortabel, når kulden bider.

2 varmeniveauer – Drifttid:

  • Lav temperatur, cirka 42°C: Cirka 4,5 timers varme.
  • Høj temperatur, cirka 49°C: Cirka 3,5 timers varme
  • Strøm nok til 2 fulde opladninger af en smartphone – 136 gram – (H:106xB42xD24)mm

Undgå flade batterier

Foruden varme til dine fingre leverer håndvarmeren også strøm til din smartphone, dit kamera eller andet elektronisk udstyr, som du har brug for, når du dyrker outdoor-livet. Med en kombineret håndvarmer og powerbank i lommen kan du i høj grad imødegå nogle af de kedelige hændelser, der kan ende med at afbryde en ellers god dag, nemlig iskolde hænder og et fladt batteri. Derudover har du med den kombinerede håndvarmer og powerbank også strøm med på turen til opvarmning af Nordic Heat varmesåler. [Link til varmesåler]

Reguler selv temperaturen

Med et enkelt tryk på kontrolknappen tænder og regulerer du for varmen. En fuldt opladet håndvarmer kan give velgørende varme til dine fingre i over fem timer – og er din back up, hvis du har benyttet dig af mange strømkrævende funktioner på din smartphone som for eksempel GPS og bluetooth. Via indikatorlampen kan du følge med i, hvor meget varmetid eller power, der er tilbage i håndvarmeren.

Varme og komfort

Håndvarmer/powerbank er en nyhed fra Nordic Heat, der har specialiseret sig i at udvikle batteriopvarmet produkter og beklædning, og lanceres som et supplement til den eksisterende serie af varmeveste, undertøj med indbygget varme og varmehandsker. Nordic Heat har konstant fokus på at imødekomme brugernes ønsker om varme, komfort og bevægelsesfrihed i alle aspekter, og håndvarmeren med indbygget powerbank opfylder på samme måde flere behov på samme tid. Alle produkter fra Nordic Heat er udviklet til at kunne leve op til de høje krav, som friluftsfolk, håndværkere og sportsfolk forventer af deres udstyr, når de skal præstere.

Din sikkerhed er vores højeste prioritet

I Nordic Heat er din sikkerhed prioriteret højst. Derfor tester vi løbende vores produkter, så vi er helt sikre på, at de lever op til gældende krav og lovgivning. Alle vores produkter er CE og RoHS godkendt og bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik med høj kvalitetskontrol.

Effektiv ladetid

Håndvarmeren fås i to varianter med en kapacitet på enten 5000 mAh (130 gram) eller 10000mAh (250 gram). I den store model er der indbygget en super light 1W LED lygte – lyser mere end 50 meter i over 10 timer – som en ekstra feature. Uanset hvilken udgave, du vælger, leverer Nordic Heat håndvarmeren med indbygget powerbank i en lækker gaveæske inklusive et 3-i-1 multi USB-kabel, 220V oplader (2A = kort ladetid), og dansk brugervejledning.