Deerhunter Lady Christine Bukser-44

Ikke på lager

Deerhunter jagtbukser med membran - 100% vindtæt, vandtæt og åndbar. Lady Christine jagtbukser har funktionelle lommer og formsyede knæ for god pasform. En Deer-Tex Performance Shell membran med 5 års garanti, gør bukserne 100% vind- og vandtætte og åndbare. Bukserne er en del af en større serie med Lady Christine jagtjakke og bukser med forstærkning.

DKK 1.199
DKK 1.050
Produktbeskrivelse

Detaljer

 • Justerbar talje med elastik
 • Justerbar med rem og velcro
 • 1 stor lårlomme
 • Forstærkning
 • Stretchable lining
 • Vandtæt foring på underben
 • MetervareYderstof: 100% Polyester, 170 Undefined
  wofdmU
  • Skyllemiddel må ikke anvendes
  • Vaskes med vrangen ud
  • Vaskes separat
 • Teknisk information

  Åndbar

  Åndbar
  Uanset hvilken vejrsituation du befinder dig i, vil det åndbare tøj fra Deerhunter føles behageligt på grund af sine fire membraner. Tøjet er komfortabelt, når du er aktiv, så du kan nyde oplevelsen fuldt ud.

  4-vejs-stræk

  4-vejs-stræk
  Når du vælger jagttøj, og kravet er maximal fleksibilitet, bevægelsesfrihed og god pasform, bør du vælge produkter fra Deerhunter med 4-way-stretch. Jagttøj med 4-way-stretch er elastisk i både længden og bredden, så du nemt kan bevæge dig, uden at tøjet sætter begrænsninger.

  100% vandtæt

  100% vandtæt
  Vådt og gennemblødt jagttøj kan hurtigt ødelægge en god jagtoplevelse. Derfor anbefaler Deerhunter altid vandtætte produkter til jagt i regnvejr. En speciel kombination af materialevalg og forarbejdning, gør det muligt at udvikle produkter som er 100% vandtætte.

  Tapede sømme

  Tapede sømme
  Når tøj bliver syet, kommer der små huller i stoffet ved sømmene. For at undgå der kan slippe fugt igennem disse huler, kan man tape sømmene. Man sikrer simpelthen de sårbare områder for at øge et produkts vandtæthed

  Forstærkning

  Forstærkning
  Skal du pürsche dig frem til drømmebukken, eller gå gennem et hårdført terræn er dit jagttøj ekstra udsat. Her er det nødvendigt med ekstra forstærkning og slidstærkt materiale på udsatte steder.

  Vindtæt

  Vindtæt
  Vælger du et af Deerhunters produkter med membran, får du automatisk et produkt der er vindtæt. Vindtæthed er beklædningens evne, til at holde vind ude. Sidder du længe stille i stiv kuling, vil du hurtigt sætte pris på den vindtætte egenskab. Vindtæt jagttøj er med til at holde dig varm, så du kan fokusere på jagten.

  Vandafvisende

  Vandafvisende
  Produkter imprægneret med vandafvisende behandling er vand- og smudsafvisende. Stænk er lette at fjerne. Ekstremt varmebestandigt og har en meget glat overflade.

  DEER-TEX® Performance Shell

  DEER-TEX® Performance Shell
  En Deer-Tex Performance Shell membran er lamineret på bagsiden af den ydre metervare og tapet i alle sømme, hvilket gør den 100% vandtæt. Denne membran udmærker sig ved at være meget let, og den bliver derfor brugt til Deerhunters mere tekniske produkter.

  Membrangaranti

  Membrangaranti
  5 års garanti på produktionsfejl i Deer-Tex® membranen. Garantien på Deer-Tex® Membranen dækker kun produktionsfejl.

  Deer-X-Dura forstærkning

  Deer-X-Dura forstærkning
  Deer-X-Dura er Deerhunters special udviklede forstærkning med stretch. Den elastiske forstærkning giver dig ekstra beskyttelse på udsatte områder som eks. knæ og albuer. Der er lagt ekstra fokus på bevægelsesfriheden, så du kan blive godt klædt på til den mere krævende jagt.